Bliv studerende
Studiemiljø
Udvikling
Om SIMAC
Kurser
EN

Kurser

SIMAC Training er en af Danmarks førende kursusudbydere indenfor den maritime sektor. Den nyeste viden om krav og udviklingstendenser inden for branchen er en naturlig del af vores kursusudvikling.

SIMAC er gået sammen med MARNAV om en fælles kursusplatform, MTSD. Fremover vil kurser, der udbydes af SIMAC eller MARNAV være tilgængelige på platformen. 

Gennem etableringen af ’Maritime Training of Southern Denmark’ er vores mål dels at være danske rederes foretrukne kursuscenter, dels at blive en betydende kursusudbyder i Nordeuropa. MTSD vil kunne løfte alle kursustyper inden for den maritime sektor, fra tekniske kurser, over specialskibskurser til ledelses- og driftskurser til hele den maritime industri.

 

SIMAC training udbyder en lang række af forskellige kurser inden for

Du er velkommen til at kontakte SIMAC Training, såfremt du ønsker at drøfte muligheden for et skræddersyet kursus i forhold til din virksomheds ønsker og behov.

MTSD:

SIMAC er gået sammen med MARNAV om en fælles kursusplatform, MTSD. Fremover vil kurser, der udbydes af SIMAC eller MARNAV være tilgængelige på platformen. 

Kursuskalender:

Du finder vores kursuskalender her

Tilmelding til kurser:

Du kan tilmelde dig kurser via arrangementsoversigten her.

Er der ingen datoer planlagt, er du velkommen til at sende en forespørgsel til Training@simac.dk.