Bliv studerende
Studiemiljø
Udvikling
Om SIMAC
Training
EN

Om SIMAC

Uddannelser 

SIMAC udbyder tre uddannelsesretninger. Alle tre uddannelser er på professionsbachelorniveau, hvilket betyder, at uddannelserne indeholder en kombination af teori- og praktiksemestre.

Maskinmesteruddannelsen (Bachelor in Technology Management and Marine Engineering) er en af Danmarks bredeste tekniske uddannelser. Som maskinmesterstuderende kan man enten vælge at være i praktik om bord på et skib eller i en landbaseret virksomhed. Der er næsten ingen arbejdsløshed blandt maskinmestre og rig mulighed for at gøre karriere enten til lands eller til vands i hele verden. Automation, robotteknologi, procesforståelse og ledelse er kerneområder i maskinmesteruddannelsen.

Læs mere om maskinmesteruddannelsen

Skibsføreruddannelsen (Bachelor of Maritime Transport and Nautical Science) kvalificerer dig til at sejle som styrmand og skibsfører i alle skibe. Som skibsførerstuderende foregår praktikperioderne om bord på et skib – som oftest sejler man i hele verden. Der er gode karrieremuligheder for en skibsfører både til lands og til vands.

Læs mere om skibsføreruddannelsen

Skibsofficersuddannelsen (Bachelor of Maritime Transport and Ship Management) der kombinerer de to uddannelser til skibsfører og maskinmester til én uddannelse, giver en unik helhedsforståelse for det at operere et moderne og teknologisk meget avanceret handelsskib. Dette giver dig nogle meget brede karrieremuligheder både til søs og til lands. Skibsofficerer er meget efterspurgte pga. deres brede kompetencer, og der er ingen arbejdsløshed.

Læs mere om skibsofficeruddannelsen

Adgangskursus: Har du en erhvervsfaglig baggrund, kan dette være vejen for at komme ind på uddannelserne. Adgangskurset varer et halvt år og består af dansk på c-niveau, engelsk på c-niveau, matematik på b-niveau og fysik på b-niveau og afvikles som enkeltfag.

Bliv klogere på dine muligheder med et adgangskursus

SIMAC Training: Udover at være en moderne, værdiledet uddannelsesinstitution driver SIMAC en omfattende kursusvirksomhed. Vi udbyder således kurser inden for hele SIMACs kompetenceområde. Kurserne omfatter såvel standardkurser som skræddersyede kurser og bliver typisk skabt i et tæt samarbejde med aftagerne.

Læs mere om SIMAC Training

outdated-browser