Bliv studerende
Studiemiljø
Udvikling
Om SIMAC
Training
EN

Introtur 

Kom godt i gang med din uddannelse her på SIMAC med et brag af en Introtur, som studerende arrangerer for dig og dine kommende medstuderende. Introturen er for alle nye studerende SIMAC. Det er frivilligt, om du vil med, men vi anbefaler på det kraftigste, at du deltager, for det giver dig fundamentet til et stærkt socialt netværk allerede før, du starter på dit studie.

Introtur februar 2023

Sæt kryds i kalenderen i perioden d. 2.- 4. februar 2023!  

Introturen er for alle nye studerende på SIMAC – det vil sige for alle på 1. semester og for alle, der starter på højere semester grundet merit. På introturen vil de nye studerende på de andre af SIMACs uddannelser også være med. 

Det er frivilligt, om du vil med, men vi anbefaler, at du deltager, da det giver dig fundamentet til et stærkt socialt netværk, allerede før du starter på dit studie.

Der vil være en egenbetaling på 400kr.

Tilmeld dig her

 

Du modtager en kvitteringsmail, når du har tilmeldt dig introturen. Er den ikke i din indbakke efter 15 minutter, så tjek din uønskede post, der kan den være. 

Det med småt:

Vi forventer at du naturligvis overholder dansk lovgivning, og du følger de sikkerhedsanvisninger du får på turen.
For en god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på at du, ved tilsidesættelse af det med småt, i yderste konsekvens kan blive holdt økonomisk ansvarlig og bedt om at forlade introturen for egen regning. 

Vi glæder os til at se dig på årets fedeste tur! 

Har du spørgsmål, kan du kontakte de introtursansvarlige på introtur@simac.dk

 

outdated-browser