Bliv studerende
Studiemiljø
Udvikling
Om SIMAC
Training
EN
Kvalitetsstyring

Studentertrivsel og Læringsbarometer

SIMAC arbejder målrettet på at udvikle den studerendes studie- og læringsmiljø. Derfor gennemfører SIMAC hvert år en undersøgelse omhandlende den studerendes oplevelse af studie- og læringsmiljøet. Når undersøgelsen er gennemført, behandles undersøgelsens resultater af SIMACs ledelse, undervisere og de studerendes råd. Fokus i drøftelserne er at finde indsatsområder, hvor SIMAC kan styrke studie- og læringsmiljøet. I ulige år gennemfører SIMAC selv en Studentertrivselsundersøgelse. I lige år benytter SIMAC Uddannelses- og Forskningsministeriets Læringsbarometer-undersøgelse som afsæt til at diskutere udviklingen af den studerendes studie- og læringsmiljø.

Udtalelser fra studerende om SIMAC og uddannelsen: 
-fra Studentertrivselsundersøgelsen 2019

 • Det er er fedt sted at være! Alle mine medstuderende på BS1-3 sætter fokus på det faglige. Hvis vi har en elev, der halter, hjælper vi vedkommende op moralsk og ikke mindst fagligt. Navnligt i Vagttjeneste brugte vi fælles halvanden time i fritiden på fælles at gennemgå pensum for hinanden inden eksamen. - Det er en kanon fed oplevelse at gå i skole med andre der virkelig brænder for at gøre det godt!

 • Det er et godt sted. Man kan virkelig mærke, at underviserne virkelig går op i deres forskellige emner, så det ikke bare er et job for dem, men en hobby.

 • Det er en uddannelsesinstitution, der tager sine studerende seriøst, og som vil gøre hvad der skal til, for at de kan komme gennem uddannelsen på en sådan måde, at de føler os godt tilpas og har lyst til at være der.
 • Internationale uddannelser af enorm høj kvalitet. Undervisernes kompetencer og SIMAC som undervisningsinstitution overgår mine vildeste forventninger, og det er en fantastisk uddannelse at gå på.

 • Det er klart #1 bedste uddannelse i hele Danmark.

 • Jeg vil anbefale uddannelsen, da jeg er meget begejstret for at gå her og jeg er glad for fagene og den måde man bruger sine hænder på. 
  Derudover er uddannelsen bare god og så er jeg glad for Svendborg som by.

 • Det er en god og fremtidssikret uddannelse.
 • Uddannelsen er fin og er ikke i tvivl om, at Simac er det bedste sted i Danmark at blive uddannet maskinmester.

 • Stort fokus på det maritime og godt forhold mellem lærer og studerende. Gode muligheder for at mødes i fritiden, og skolen bakker op om det sociale på SIMAC.
 • Jeg sender mine børn på SIMAC, når de bliver store nok.

 

Studentertrivselsundersøgelse for 2019
Læringbarometer for 2018
Studentertrivselsundersøgelse for 2017
Studentertrivselsundersøgelse for 2014-2016

outdated-browser