Bliv studerende
Studiemiljø
Udvikling
Om SIMAC
Training
EN

Studielivet

Som studerende på SIMAC bliver du en del af et åbent og imødekommende studiemiljø. Læs mere om de mange muligheder på SIMAC her.

Der er et helt unikt studiemiljø på SIMAC. Som studerende har du adgang til alle SIMACs faciliteter, hvilket betyder, at du kan benytte dem på hvilket som helst tidspunkt - også når du har fri.

SIMAC er en moderne skole, som med vores helt nye domicil på Svendborg havn, danner rammer for et studieliv, både socialt og fagligt, der ligger helt i top. Med studerende fra hele Danmark, skal SIMAC danne ramme for nye venskaber og fællesskaber, og det er derfor med den studerende i centrum, at vi udvikler og indretter vores nye skole på Svendborg havn.

 

 

MSU - Maritime Studerendes Udvalg

MSU er SIMACs svar på et elevråd. Her samles repræsentanter fra samtlige semestre på alle vores uddannelser og snakker om alle emner - lige fra undervisningsmateriale til fester og arrangementer. Udvalget sikrer et effektivt samspil imellem SIMAC og dig som studerende.

Ud fra MSU kommer også SIMACs mange klubber eksempelvis løbeklub, badminton og meget mere. 

 

FUSS

Derudover har SIMAC et fælles festudvalg med UCL i Svendborg, hvor engagerede studerende planlægger fester i løbet af semesteret. 

Start chatten

Som studerende på SIMAC går du sammen med andre medstuderende, der brænder for det, de laver.

Det betyder, at det er let at finde venner og stifte nye bekendtskaber, da I alle har et fælles omdrejningspunkt i jeres uddannelsesvalg. 

Således er der også mulighed for at spille bordfodbold, hygge i fællesarealerne eller drikke en øl med dine venner.

Vi glæder os til at se dig på SIMAC!

Ansøg nu
outdated-browser