Bliv studerende
Studiemiljø
Udvikling
Om SIMAC
Training
EN

Svendborg som studieby

Start dit eventyr i øhavets hovedstad. Svendborg rummer alt fra naturskønne omgivelser til et pulserende studiemiljø. 

Svendborg er en maritim by beliggende ud til det Sydfynske Øhav. Det er en helt unik oplevelse at komme til Svendborg, da det er en moderne by med alt hvad man kunne ønske sig - og samtidig er det en by, hvor man ikke er i tvivl om dens maritime rødder. Med mange muligheder som kitesurfing, dykning og fiskeri, kommer du helt tæt på havet.

Udover en smuk natur og de mange maritime muligheder har Svendborg også et pulserende byliv. Med over 750 livekoncerter om året, lækre restauranter og store diskoteker er der altid gang i byen.

Som studerende på SIMAC kan du desuden benytte dig af de mange studietilbud, der findes i Svendborg, hvor du kan spare penge på en masse forskellige spændende oplevelser.

Fritid i Svendborg 

Svendborg byder på mange muligheder inden for sport, kultur og natur - Svendborg har noget for en hver smag. 

Svendborgs charmerende gader danner baggrund for museer, kunstudstillinger, kunsthåndværk samt mange koncerter, forestillinger og festivaler. 

Er man mere til at bruge sin tid i naturen, er det Sydfynske øhav et af Danmarks bedste steder. Her kan man gå lange ture langs øhav stien eller som studerende, kan man låne en af SIMACs joller og sejle ud på Svendborg Sund. 

Der er selvfølgelig også mange muligheder for at mødes til kaffe på caféer, spise ude på Svendborgs mange restauranter eller smutte en tur i Frederiksgade eller på Frederiksø, hvor man finder mange af Svendborgs barer. 

Sport i Svendborg 

I Svendborg er der rig mulighed for at fortsætte til din sportsgren - eller måske starte på noget nyt. 

Her finder du en liste over nogle af de sportstilbud, du finder i Svendborg. 

 

Ansøg nu
outdated-browser