Bliv studerende
Studiemiljø
Udvikling
Om SIMAC
Training
EN

Ledelseskurser & fagbøger

Inden for ledelse tilbyder SIMAC Training en række kurser, som ses nedenfor.

Inden for ledelseskurser udbyder SIMAC Training følgende kurser:

SIMAC Training har indgået samarbejde med Doulgerof & Lamberg om at levere:

Market-leading special courses aimed at the maritime- and offshore sector.

Læs mere her

 

Bøger: 

SIMAC Training har udgivet to operative ledelsesbøger rettet mod maritime officerer.

The Bridge Emergency Preparedness Manual

The Engine room Emergency Preparedness Manual

Bøgernes indhold er i overensstemmelse med flere af IMO STCW Table A-II/1, Table A-II/2 og A-III/3, Table A-V/2-2, og Table A-VI/1-4.

Bøgerne henvender sig til Bro eller Maskinen. Version vælges til tilmelding.

Bøgerne

Bøgernes indhold består af kondenseret praksiserfaring fra operative ledelsessammenhænge og forskningsbaseret viden om menneskelig adfærd i relation til nødsituationer. Således indeholder bøgerne læsevenlige og manualiserede handleanvisninger til alle, der arbejder i operative arbejdsmiljøer præget af risici og relativ uforudsigelighed, og hvor der er risiko for at situationer udvikler sig akut kritisk. 

 

●        I ’Før’ nødsituationen indføres læseren i vigtige psykologiske og mandskabsmæssige forhold som vil være i spil i operative sammenhænge. Disse forhold omhandler blandt andet stress og stressreduktion, situationsbevidsthed og dømmekraft, sign-on talks, mødeledelse og øvelser som ledelsesredskaber, udvikling af medarbejdere, time-outs og problemløsningsredskaber.

●        I ’Under’ nødsituationen indføres læseren blandt andet i hands-on redskaber i forhold til closed-loop kommunikation og krisekommunikation, genvindelse af selvkontrol og kontrol over andre, samt håndtering af panik i grupper.

●        I ’Efter’ nødsituationen indføres læseren blandt andet i hands-on redskaber i forhold til psykisk førstehjælp, håndtering af evt. døde om bord, gennemførelse af psykologisk defusing som ledelsesredskab, samt strukturen i lessons-learned-møder.

 

Forfatterne

Den ene forfatter, Ivan Doulgerof, er tidligere chefpsykolog i Røde Kors, ledende ekstern psykolog ved Maersk Training A/S, og Major af Reserven i Hæren. Den anden forfatter, Frank Lamberg Nielsen, har bevis som skibsfører. Han er også tidligere Senior Consultant ved Maersk Training A/S, og Premierløjtnant af Reserven i Hæren.

 Forfatterne, der igennem mere end to årtier har arbejdet med operative maritime ledere, har stået bag designet af højt specialiserede Human Factor og Team Enhancement-programmer for en af verdens førende maritime træningsorganisationer.

Bøgerne kan købes på MTSD.nemtilmeld.dk

outdated-browser