Bliv studerende
Studiemiljø
Udvikling
Om SIMAC
Training
EN
Praktisk information

SIMAC Simulatorer

SIMAC har mulighed for at tilbyde virkelighedsnære rammer for øvelser i vores Projekt Skib simulatorer. Vi har to identiske 240° Full Mission Bro Simulatorer og to Full Mission Maskinrums Simulatorer.

Hver brosimulator kan kobles sammen med en maskinrumsimulator, så de tilsammen udgør et fuldt skib, hvor bro og maskine kan træne sammen i realistiske rammer.

Ud over vores Full Mission Simulatorer har vi et antal Part Task Simulatorer:

  • 4 Panorama Bro simulatorer (desktop)
  • 19 Graphic Training Simulators (GTS)
  • 4 own ship radarsimulatorer hver med to radarer og Transas ECDIS og 120° visuelt system.

Alle vores simulatorer er leveret af Kongsberg Maritime A/S og opdateres hvert år. Vi har et tæt samarbejde med Kongsberg og assisterer dem med at teste deres simulatorsoftware. Det betyder samtidig, at vi har adgang til de nyeste softwareopdateringer.

 

Brosimulatorer

Begge vores brosimulatorer er udstyret med Kongsberg og Transas ECDIS, Azimuth Controllers m.m. Den grafiske displaysoftware er altid opdateret til den nyeste version.

SIMACs bibliotek med own ship models til brosimulatorer omfatter mere end 100 off-the-shelf hydrodynamiske skibsmodeller. Alle modeller inkluderer matchende brobilleder og target ship-billeder til det visuelle system.

Vi har mere end 130 skibsmodeller i vores target ship bibliotek til brosimulatorer. Alle modeller er tilpasset real-time visuel præsentation med typisk polygon 200-400 punkter.

Target ship-billeder for own ship-modeller er også inkluderede. Der bliver løbende frigivet target ship-billeder, som vi optaget i vores bibliotek.

SIMACs område-bibliotek for brosimulatorer indeholder omkring 100 områder fordelt over hele verden. Disse er reviderede af Kongsberg, og vi har altid de nyeste versioner i vores system.

 

Maskinrumssimulatorer

SIMACs maskinrumssimulatorer er unikke og realistiske i deres opbygning. Den ene simulator er bygget i tre etager som et virkeligt skib, og den anden er bygget i ét niveau. Når man fra operatørrummet går ned i selve maskinrummet, bliver man mødt af realistiske interaktive sanseindtryk i form af varme og lyde. Maskinrummets enkeltsystemer udsender lyde, som man kender dem fra skibenes maskinrum. SIMAC har tre maskinmodeller til maskinrumssimulatorer:

outdated-browser