Bliv studerende
Studiemiljø
Udvikling
Om SIMAC
Training
EN

Kurser

SIMAC Training er en af Danmarks førende kursusudbydere indenfor den maritime sektor. Den nyeste viden om krav og udviklingstendenser inden for branchen er en naturlig del af vores kursusudvikling.

SIMAC er gået sammen med Svendborg Søfartsskole om en fælles kursusplatform, MTSD. Fremover vil kurser, der udbydes af SIMAC eller Svendborg Søfartsskole være tilgængelige på platformen. 

Gennem etableringen af ’Maritime Training of Southern Denmark’ er vores mål dels at være danske rederes foretrukne kursuscenter, dels at blive en betydende kursusudbyder i Nordeuropa. MTSD vil kunne løfte alle kursustyper inden for den maritime sektor, fra tekniske kurser, over specialskibskurser til ledelses- og driftskurser til hele den maritime industri.

Alle kurser på SIMAC kræver at man har en computer med internetforbindelse da alle materialer kun deles elektronisk via Microsoft Teams. Dette gælder for både online kurser og fysiske kurser. Den mail at man tilmelder sig kurset med, vil blive delt med andre kursister på kurset.

 

SIMAC training udbyder en lang række af forskellige kurser inden for

Du er velkommen til at kontakte SIMAC Training, såfremt du ønsker at drøfte muligheden for et skræddersyet kursus i forhold til din virksomheds ønsker og behov.

MTSD:

SIMAC Training er gået sammen med Svendborg Søfartsskole om en fælles kursusplatform, MTSD. Fremover vil kurser, der udbydes af SIMAC Training eller Svendborg Søfartsskole være tilgængelige på platformen. 

Certifikater:

SIMAC Training udsteder elektroniske beviser via IDSURE.IO. Her kræves det at du opretter en profil og verificere den inden kursusstart med den e-mail som du er tilmeldt kurset. Når kurset er bestået vil du modtage dit certifikat elektronisk hvorefter at du kan udskrive det, hvis dette ønskes. Hvis du er tilmeldt via en arbejdsgiver, vil arbejdsgiver automatisk modtage en kopi af dit certifikat når profilen er oprettet og verificeret.

Ønsker du et fysisk bevis udstedt af SIMAC Training, skal dette oplyses inden kursusstart og medfører et gebyr på 500 ex. moms.

Tilmelding til kurser udbudt af SIMAC Training:

Du kan tilmelde dig SIMAC Trainings kurser via arrangementsoversigten her.

Er der ingen datoer planlagt, er du velkommen til at sende en forespørgsel til Training@simac.dk.

Persondatapolitik:

Her kan du læse persondatapolitikken for kursister. Persondatapolitikken

Tekniske krav i forbindelse med afvikling af kurser online hos SIMAC 

  • Computer eller Tablet, med min. 12” skærm, for dialog, læsning og løsning af opgaver. 
  • SIMAC anbefaler at der anvendes 2 skærme hvis det er muligt, således at en skærm kan anvendes til læsning etc. og den anden anvendes til kommunikation med underviseren og medkursister. Skærm 2 kan være en tablet.
  • Tastatur og mus skal være til rådighed under hele kurset. 
  • Web-kamera, højtaler og mikrofon skal kunne anvendes under hele kurset. 
  • SIMAC anbefaler altid at der anvendes høretelefoner med indbygget mikrofon, for bedste lyd og tale. 
  • Anvend altid nyeste opdaterede operativ system på PC’en 
  • Anvend altid nyeste opdaterede browser, uanset om det er Firefox, IOS, etc. 
  • Der skal være adgang til en bredbåndsforbindelse. 
  • Når man tilmelder sig en online kursus, accepterer man, at den e-mail man oplyser, vil blive delt med resten af kursusdeltagerne på holdet.

SIMAC anvender primært Microsoft Teams til kommunikation via online kurser. 

Microsofts krav til anvendelse af Teams kan findes her på følgende link:

Microsofts krav til anvendelse af Teams 

SIMAC er alene ansvarlig for, at SIMAC’s medarbejdere kan afvikle kurser via en online platform. SIMAC er ikke ansvarlig for om kursister har det nødvendige tekniske udstyr eller den nødvendige båndbredde til afvikling af kurser via online platform. Desuden er det kursistens eget ansvar at teknikken i kursistens ende virker og er tilgængelig, SIMAC kan ikke tilbyde hjælp eller assistance ved IT-udfordringer. Det er kursistens ansvar at sikre sig at man har adgang til teamet med materialer senest 2 hverdage før kursusstart. Hvis ikke at det tekniske virker, betragtes det som ikke fremmødt og man bliver fuldt faktureret for kurset.

outdated-browser