Bliv studerende
Studiemiljø
Udvikling
Om SIMAC
Training
EN

Maskinmester

Bachelor of Technology Management and Marine Engineering

Maskinmesteruddannelsen handler om teknisk knowhow og ledelse. Der er ingen tvivl om, at det høje faglige niveau på de traditionelle videregående uddannelser er gengivet i maskinmesteruddannelsen - her får du bare lov til at anvende det i praksis også.

Når du uddanner dig til maskinmester, får du, hvad der af mange anses som Danmarks bredeste tekniske uddannelse. Under uddannelsen kommer du nemlig til at arbejde med alt lige fra maskin- og el-teknik over automation til sprog, jura og ledelse.

Kvalitet i fokus

Gennem maskinmesteruddannelsen lærer du desuden at sikre, at der er en høj kvalitet både i arbejdsmiljø og sikkerhed. Dette er ikke blot vigtigt for dig og dine kollegaer - det er vigtigt for vores planet. Med en klode, hvor 71% er dækket af hav, er det helt essentielt, at du ser fremtidens klimaudfordringer klart. Er du løsningsorienteret, og elsker du spændende udfordringer? Uddan dig til maskinmester og bliv fremtidens miljøbevidste maskintekniske leder.

"Som maskinmester udvikler man fremtiden. Man går forrest, arbejder innovativt og er løsningsorienteret. Hvis man brænder for mekanik, teknologi og ledelse, og samtidig gerne vil have en karriere skabt til en global fremtid, så skal man helt klart blive maskinmester."

- Anders,
Maskinmesteruddannelsen

outdated-browser