Bliv studerende
Studiemiljø
Udvikling
Om SIMAC
Training
EN

Skibsofficer

Bachelor of Maritime Transport and Ship Management

Adgangskrav

Gymnasial eller erhvervsuddannelse

Økonomi

SU under uddannelse og evt. løn under praktik

Varighed

4 - 6 år

Studiestart

Februar og september

Der er stor efterspørgsel på dygtige folk i den maritime sektor. Som skibsofficer får du en dualuddannelse, så du både kan arbejde som maskinmester og skibsfører. Dette giver dig et helt unikt indblik i, hvordan skibet fungerer, og det kommer uden tvivl til at styrke din fremtidige position i erhvervslivet.

"Hvis man vil frem i verden og sætte sit præg på fremtidens ledelse inden for den maritime sektor, så er skibsofficersuddannelsen det helt rigtige valg."

Stærk faglighed

På skibsofficeruddannelsen vil du tilegne dig værdifulde kompetencer inden for navigation, maskinteknik og ledelse m.m. - alt sammen noget du kommer til at anvende i praksis under din uddannelse, og du kan bruge til at skabe en karriere både til vands og til lands.

Vores planet står over for en kæmpe klimamæssig udfordring. SIMAC vil gerne gå forrest inden for den maritime sektor, når det kommer til bæredygtig sejlads. Har du ambitionerne, og vil du være med til at sætte dit præg på fremtiden? Start din rejse som skibsofficer i dag. 

Få svar på dine spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Kan man på SIMACs uddannelser læse et semester i udlandet?

Hvornår er der ansøgningsfrist til januar opstart?

Kan man kun arbejde til vands?

Hvad er adgangskravene for at komme ind på SIMAC?

Hvilke fremtidsmuligheder giver lederuddannelserne?

Hvad kan man bruge en uddannelse hos SIMAC til?

Hvordan er lønnen efter uddannelse?

Er det muligt at komme i studiepraktik?

Hvor lang tid tager uddannelserne?

Undervisningen

Undervisningen er tilrettelagt som holdundervisning med arbejde i studiegrupper kombineret med brug af simulatorer og laboratorier.

I løbet af uddannelsen skal du i praktik på et skib over to perioder. Den første praktik giver dig mulighed for at afprøve de teorier og metoder, du har lært, samt samle erfaringer. Den sidste periode giver dig mulighed for at prøve dig selv af, inden du selv skal ud og stå med ansvaret.

Udover at gøre dig endnu dygtigere, giver din praktik dig mulighed for at opbygge nogle gode kontakter og et godt netværk i erhvervslivet.

outdated-browser