Bliv studerende
Studiemiljø
Udvikling
Om SIMAC
Training
EN

Adgangskursus

Et kursus med muligheder

Adgangskurset er til dig, som har en erhvervsfaglig baggrund. Med adgangskurset kan du supplere din erhvervsfaglige profil, så du bliver klædt på til at læse videre på den uddannelse på SIMAC, du har valgt.

For at kunne starte på adgangskurset, skal du enten have et svendebrev eller to års relevant erhvervserfaring i forhold til den uddannelse, du ønsker at starte på.

Vores studievejleder vurderer, hvad der kan betragtes som relevant erhvervserfaring.

Når adgangskurset er bestået, kan du læse videre på den uddannelse, du har valgt.

 

Kvalitet i fokus

Med en uddannelse hos SIMAC lærer du at sikre, at der er en høj kvalitet både i arbejdsmiljø og sikkerhed. Dette er ikke blot vigtigt for dig og dine kollegaer - det er vigtigt for vores planet. Med en klode, hvor 71% er dækket af hav, er det helt essentielt, at du ser fremtidens klimaudfordringer klart.

Er du løsningsorienteret, og elsker du spændende udfordringer? Uddan dig til maskinmester, skibsfører eller skibsofficer.

”Adgangskurset åbner flere døre. Det giver en bred og grundlæggende faglig forståelse og man forbedrer sine kompetencer inden for dansk, engelsk, matematik og fysik. Med adgangskurset bliver man klædt ordentligt på og føler sig klar til at starte på SIMACS andre uddannelser”

-Claus,
Adgangskursus

Ansøg nu
outdated-browser