Bliv studerende
Studiemiljø
Udvikling
Om SIMAC
Training
EN

Skibsfører

Bachelor of Maritime Transport and Nautical Science

Havet rummer mange muligheder. Som skibsfører kommer du til at være ansvarlig for mere end blot at styre skibet i havn - du kommer til at have en ledende rolle ombord på skibet. Med en stor besætning følger et stort ansvar.

Som skibsfører vil du foruden navigation være ansvarlig for planlægning af sejladsen, sikkerhedstjek og diverse administrative opgaver.

Du vil erhverve stærke faglige kompetencer, der kvalificerer dig til at sejle som styrmand og skibsfører, når du i forbindelse med afslutningen af dit studie får dit sønæringsbevis. Herefter ligger verden åben for dig - du kan f.eks. også vælge en lederkarriere på land i det private erhvervsliv.

Med miljøet for øje

Hos SIMAC er vi bevidste om klimaproblematikken. Det vil sige, at vi ikke blot tager ansvar for vores egne medarbejdere - vi tager ansvar for verden omkring os. Er du eventyrlysten, og søger du nye udfordringer? Så glæder vi os til, at du går forrest med os i fremtidens miljøbevidste sejlads.

"At være skibsfører er mere end blot at styre skibet sikkert i havn – du lærer hele tiden nye ting, og du får muligheden for at bruge alt det, du har lært på din uddannelse."

- Katharina,
Skibsføreruddannelsen

Ansøg nu
outdated-browser