Bliv studerende
Studiemiljø
Udvikling
Om SIMAC
Training
EN

Skibsofficer

Bachelor of Maritime Transport and Ship Management

Der er stor efterspørgsel på dygtige folk i den maritime sektor. Som skibsofficer får du en dualuddannelse, så du både kan arbejde som maskinmester og skibsfører. Dette giver dig et helt unikt indblik i, hvordan skibet fungerer, og det kommer uden tvivl til at styrke din fremtidige position i erhvervslivet.

Stærk faglighed

Du vil tilegne dig værdifulde kompetencer inden for navigation, maskinteknik og ledelse m.m. - alt sammen noget du kommer til at anvende i praksis under din uddannelse. Som skibsofficer er en karriere både til lands og til vands mulig. Det er kun dine ambitioner og din vilje, der sætter grænser for, hvad du kan arbejde med.

Vores planet står over for en kæmpe klimamæssig udfordring. SIMAC vil gerne gå forrest inden for den maritime sektor, når det kommer til bæredygtig sejlads. Har du lederambitioner, og vil du være med til at sætte et positivt præg på fremtiden? Start din rejse som skibsofficer i dag.

"Hvis man vil frem i verden og sætte sit præg på fremtidens ledelse inden for den maritime sektor, så er skibsofficersuddannelsen det helt rigtige valg."

- Sofie,
Skibsofficersuddannelsen

Ansøg nu
outdated-browser