Bliv studerende
Studiemiljø
Udvikling
Om SIMAC
Training
EN
skibsofficer-icon

Skibsofficer

Bachelor of Maritime Transport and Ship Management

Adgangskrav

Gymnasial eller erhvervsuddannelse

Økonomi

SU under uddannelse og evt. løn under praktik

Varighed

4 - 6 år

Studiestart

Februar og september

Der er stor efterspørgsel på dygtige folk i den maritime sektor. Som skibsofficer får du en dualuddannelse, så du både kan arbejde som maskinmester og skibsfører. Dette giver dig et helt unikt indblik i, hvordan skibet fungerer, og det kommer uden tvivl til at styrke din fremtidige position i erhvervslivet.

"Hvis man vil frem i verden og sætte sit præg på fremtidens ledelse inden for den maritime sektor, så er skibsofficersuddannelsen det helt rigtige valg."

Stærk faglighed

Du vil tilegne dig værdifulde kompetencer inden for navigation, maskinteknik og ledelse m.m. - alt sammen noget du kommer til at anvende i praksis under din uddannelse. Som skibsofficer er en karriere både til lands og til vands mulig. Det er kun dine ambitioner og din vilje, der sætter grænser for, hvad du kan arbejde med.

Vores planet står over for en kæmpe klimamæssig udfordring. SIMAC vil gerne gå forrest inden for den maritime sektor, når det kommer til bæredygtig sejlads. Har du lederambitioner, og vil du være med til at sætte et positivt præg på fremtiden? Start din rejse som skibsofficer i dag

Få svar på dine spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Kan man på SIMACs uddannelser læse et semester i udlandet?

Hvornår er der ansøgningsfrist til januar opstart?

Kan man kun arbejde til vands?

Hvad er adgangskravene for at komme ind på SIMAC?