Bliv studerende
Studiemiljø
Udvikling
Om SIMAC
Training
EN

Vejen mod en bæredygtig fremtid starter her

Drømmer du om en karriere, hvor du bidrager til bæredygtig udvikling og grøn omstilling? Tag en uddannelse hos SIMAC, og uddan dig til at skabe fremtidens løsninger. 

Tilmeld dig nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev ved at bruge formularen nedenfor:

Fremtidens entreprenørskab

Hos SIMAC mener vi det, når vi siger, at vi uddanner dig til fremtiden og klæder dig på til at bidrage med løsningerne. Og du behøver ikke vente til, du er færdiguddannet. Vi skaber rammerne for, at du kan bidrage med vindende løsninger allerede som studerende. 

Studerende fra SIMAC har flere gange vundet DM i entreprenørskab. Senest i juni 2022, hvor fire maskinmesterstuderende vandt DM sammen med to innovationsstuderende. De vandt med robotten Roboe, som skal forhindre smede i at blive nedslidte.

Studerende fra SIMAC har også flere gange vist sig at være de bedste til entreprenørskab i Europa. I 2014 vandt fem af vores studerende EM med Cool4Sea, som er et anlæg, der kan udnytte overskudsvarmen i skibe til køling. Året efter vandt tre SIMAC-studerende EM med Gas2Green. De skabte et filter, der ikke alene forhindrer, at forureningen fra skibene bliver ført ud i vandet, men også sikrer, at udledningen faktisk kan omdannes til ny energi.

+
0
gange vindere ved EM i entreprenørskab
+
0
gange vindere ved DM i entreprenørskab
+
0
attraktive maritime uddannelser