Bliv studerende
Studiemiljø
Udvikling
Om SIMAC
Training
EN

Vejen mod en bæredygtig fremtid starter her

Drømmer du om en karriere, hvor du bidrager til bæredygtig udvikling og grøn omstilling? Tag en uddannelse hos SIMAC, og uddan dig til at skabe fremtidens løsninger. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Fremtidens entreprenørskab

Hos SIMAC mener vi det, når vi siger, at vi uddanner dig til fremtiden og klæder dig på til at bidrage med løsningerne. Og du behøver ikke vente til, du er færdiguddannet. Vi skaber rammerne for, at du kan bidrage med vindende løsninger allerede som studerende. 

Studerende fra SIMAC har flere gange vundet DM i entreprenørskab. Senest i juni 2022, hvor fire maskinmesterstuderende vandt DM sammen med to innovationsstuderende. De vandt med robotten Roboe, som skal forhindre smede i at blive nedslidte.

Studerende fra SIMAC har også flere gange vist sig at være de bedste til entreprenørskab i Europa. I 2014 vandt fem af vores studerende EM med Cool4Sea, som er et anlæg, der kan udnytte overskudsvarmen i skibe til køling. Året efter vandt tre SIMAC-studerende EM med Gas2Green. De skabte et filter, der ikke alene forhindrer, at forureningen fra skibene bliver ført ud i vandet, men også sikrer, at udledningen faktisk kan omdannes til ny energi.

+
0
havne besøgt af studerende i 2021
+
0
havne besøges i gennemsnit i praktik til søs
+
0
nationaliteter møder du på din tur til søs

“Det helt centrale er, hvordan vi skaber en global bæredygtig udvikling til gavn for fremtidige generationer.”

Viden med kurs mod forandring

Innovation og bæredygtighed på skemaet

Hos SIMAC er arbejdet med bæredygtig udvikling og grøn omstilling en integreret del af undervisningen. Som studerende får du en helhedsforståelse for problematikkerne og bliver klædt på til at bidrage med løsningerne. Du får bl.a. fag som miljøledelse og miljøret, og du vil arbejde med tværfaglige projekter, hvor grøn omstilling indgår som en vigtig del.

Under uddannelsen til skibsfører lærer du om energioptimering af skibene. Du bliver i stand til at træffe beslutninger, der sikrer en optimal drift med det laveste energiforbrug. På maskinmesteruddannelsen bliver du uddannet til at være en nøgleperson i den grønne omstilling - lokalt, nationalt og globalt. Her arbejder vi bl.a. med omstilling af energisystemer, og hvordan virksomheder indgår i sammenhænge med omverdenen.

Læs mere om uddannelserne

Med fremtiden i sigte

Hos SIMAC har du mulighed for at uddanne dig til både skibsofficer, skibsfører og maskinmester. Og uanset hvilken uddannelse, der er den rigtige for dig, kan du være sikker på at få en fremtid fuld af muligheder. Læs mere om uddannelserne her.

Gå til uddannelser

Har du stadig spørgsmål?

Har du spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe. Fang os på chatten alle hverdage fra 08:00 - 20:00.

Start chatten
outdated-browser