Bliv studerende
Studiemiljø
Udvikling
Om SIMAC
Training
EN

Open learning center

SIMACs bibliotek – Open Learning Center, i daglig tale OLC, finder du på 1.sal på Graaesvej 27.

Velkommen

Her er der både bibliotek, nyhedsrum og grupperum. I nyhedsrummet kan du finde tidsskrifter, aviser og online adgang til forskellige fagfora, og i biblioteket er der bøger, andre materialer relateret til undervisningen samt opslagsværker inden for de maritime og tekniske områder.
Mangler du inspiration, hjælp til informations- eller litteratursøgning eller fremskaffelse af materialer, er du altid velkommen i OLC. Vi hjælper gerne med at finde den viden, du skal bruge, enten i vores egen samling eller på et af de andre biblioteker, vi samarbejder med.

Hvem kan låne?

Alle kan låne materialerne i samlingen. Lånere udenfor SIMAC henvises til bestilling gennem bibliotek.dk. Det er kun SIMACs studerende, undervisere og kursister, der har adgang til OLC.

 

Åbningstider

Mandag – torsdag: 8.00 – 16.00
Fredag: 8.00 – 13.30
Mandag til torsdag kl. 13.30 – 16.00 er der studerende på vagt i biblioteket. De hjælper gerne med spørgsmål til opgaver og lektier.

Her kan du også låne klassesæt og bådnøgler.

Du kan følge OLC på Facebook på siden “SIMAC Open Learning Center“.
Her kan du orientere dig om salg af brugte bøger, tips og tricks til informationssøgning, nyheder fra biblioteket, guides osv., samt kommentere og følge opslag og stille spørgsmål.

Kontakt

Bibliotekar Mads Kofoed: olc@simac.dk
Biblioteksassistenter: bib-ass@simac.dk
Tlf.: +45 7221 5530 (Mads træffes bedst kl. 8.00-14.00)

outdated-browser