Bliv studerende
Studiemiljø
Udvikling
Om SIMAC
Training
EN

Din ledelsesrejse starter her

Drømmer du om en karriere, hvor du kan kombinere teknik, innovation og ledelse? Bliv maskinmester og uddan dig til fremtidens maskintekniske leder.  

Strategi ved skrivebordet og til søs

Ledelse ligger ikke kun i uniformen. Som maskinmester er du en efterspurgt leder - både i jakkesæt og i kedeldragt. Nu og i fremtiden. På uddannelsen vil du blive klædt på til rollen.  

En karriere i kedeldragt 

Maskinmesteren opererer i maskinrummet - og på kontoret. Som projektleder, driftsleder eller teknisk chef vil du hver dag løse tekniske udfordringer. I kedeldragt den ene, og jakkesæt den anden. 

Skab din egen ledelsesrejse

Maskinmesteruddannelsen er dit bedste karrieretræk, hvis du vil kombinere den tekniske viden med ledelse af mennesker og teknologi. Du får en teknisk stærk og specialiseret uddannelse, samtidig med at du bliver undervist i fag, som sørger for, at du tilegner dig den viden samt de færdigheder og kompetencer, der kræves for at blive en god maskinteknisk leder.

I løbet af uddannelsen får du viden om ledelse, og du lærer at forbinde teori og metoder til konkrete problemstillinger i dit daglige arbejde. Du har også mulighed for at vælge mellem en lang række valgfag som fx Innovation og entreprenørskab, forandringsledelse samt forhandlings- og præsentationsteknik, som kan være med til at styrke dine ledelseskompetencer.

Ledelse ligger ikke kun i uniformen

Som maskinmester får du en uddannelse, som forener mennesker og teknik - og du ender ud med spændende karrieremuligheder!

Maskinmesteruddannelsen er en praksisorienteret uddannelse og med fokus på ledelse får du viden og værktøjer, som gør dig i stand til at agere ledere og løse tekniske udfordringer i samarbejde med andre. Som maskinmester får du en varierende hverdag, som kan spænde lige fra det strategiske arbejde på kontoret til forskellige opgaver i maskinrummet. Derfor står der også sjældent “maskinmester” på visitkortet, men nærmere projektleder, projektingeniør, driftsleder eller teknisk chef. Uanset hvilken titel, der er tale om handler det om at kunne se de store sammenhænge og være på forkant med udviklingen.