Bliv studerende
Studiemiljø
Udvikling
Om SIMAC
Training
EN

Stort tillykke til MicroChange

MicroChange opnåede 3. pladsen ved EM i Entreprenørskab

5. juli 2019 af SIMAC

I dagene d. 24. og 25. juni stillede MicroChange, bestående af de tre SIMAC studerende Sarah Persson Hammershøy, Søren Bragt og Martin Pøckel Hemmingsen samt de to SDU studerende Maria Cecilie Hedegaard Nielsen og Isabella Feodora Schütze, op i EM i Entreprenørskab 2019, arrangeret af JA Europe. Her hev de en flot 3. plads med hjem til Danmark.

Efter DM valgte Sarah og Søren at udvide deres team: ”Vi har udvidet efter råd fra dommerne til DM og eget ønske om at få flere kompetencer ind i projektet,” siger Sarah.

EM var en kæmpe oplevelse for dem alle, hvor de fik rykket grænser, udvidet deres netværk og fortalt endnu mere om deres gode idé med filtrering og separering af mikroplast og blå biomasse fra ballastvandstankene på skibe.

”Vi kom selvfølgelig til EM for at vinde, men bare det at være med var en virkelig fed oplevelse.
Når man tænker over, hvor mange mennesker i hele Europa, der har deltaget i det her siden de regionale mesterskaber, så er det jo heller ikke ligefrem dårligt at blive nummer 3. Vi er super stolte over alt det vi har opnået, og 3. pladsen har bare givet os endnu mere blod på tanden til at knokle endnu hårdere,” fortæller Maria entusiastisk.

Til at starte med deltog over 17.000 studerende fra hele Europa, hvor de 15 landes vindere gik videre til EM.

Udover selve konkurrencen var der også lagt en networking dinner, tur rundt til forskellige virksomheder i Oslo og selvfølgelig den store award dinner ind i programmet.

”Det var nogle hektiske dage med fuld tryk på, fra man stod op og til man gik i seng, men det var samtidig super fedt.” siger Martin, som sammen med Sarah og Søren lige har afsluttet 8. semester på SIMAC.

Nu står den for alvor på at starte virksomheden op, og MicroChange er allerede i gang med en masse spændende dialoger rundt i den maritime branche, hvor et større dansk rederi allerede har vist interesse.

outdated-browser