Bliv studerende
Studiemiljø
Udvikling
Om SIMAC
Training
EN
Automation og elektrisk

PLC - Profibus og OPC/SCADA

 

Formål og kursusindhold:

Kurset i PLC, Profibus og OPC/SCADA teknologi kvalificerer kursisten til en sikker håndtering af Feldbus netværk og anvendelse af dataudveksling i OPC/SCADA-systemer.

I løbet af kurset får kursisten viden om vedligeholdelse, fejlfinding, dataudveksling og opsætning af interfaces (HMI og SCADA).

Efter gennemførelse af kurset har kursisten en god forståelse af konfigurationen og funktionen af PLCere i netværk. Kursisten har endvidere fået forståelsen for de grundlæggende principper og konfigurationen af feldbussystemer og operatørpaneler og kan foretage programændringer og fejlfinding i industrielle automationsløsninger med distribueret I/O.

Kurset i PLC, Profibus og OPC/SCADA henvender sig servicepersonale, som er involveret i betjening, vedligeholdelse, problemløsning eller drift af PLC-kontrolleret udstyr.

 

Adgangskrav/målgruppe:

Deltagere på kurset skal have gennemført kurset PLC i Maskinstyring eller på anden måde have tilegnet sig tilsvarende kompetencer.

 

Varighed:

3 dage

 

Tilmelding til kurser:

SIMAC er en del af Maritime Training of Southern Denmark (MTSD), og du kan tilmelde dig via knappen nedenfor. Er der ingen datoer planlagt, er du velkommen til at sende en forespørgsel til Training@simac.dk.

 

Tilmeld 

outdated-browser