Bliv studerende
Studiemiljø
Udvikling
Om SIMAC
Training
EN
Specialkurser

Basic Polar Course (Online)

 

Formål og kursusindhold:

Kurset er udarbejdet til skibsførere, overstyrmænd og øvrige officerer med ansvar for navigation og operation i polare farvande som krævet af IMO’s Polar Code.

Kurset opfylder kravene i STCW Reg V / 4 og kodeafdeling A-V / 4, tabel A-V / 4-1.

Basic Polar Course for skibe, der opererer i polare farvande, hjælper deltagerne med at få en forståelse af sikker drift af fartøjer i polare områder sammen med en forståelse af de internationale og nationale lovgivningsmæssige krav, samt sikre arbejdspraksis specifikt i forhold til polare farvande.

I henhold til STCW-koden regulation V / 4 skal skibsførere, overstyrmænd og officerer, der er ansvarlig for et navigationsvagt på skibe, der opererer i polfarvande, have et Basic Polar certikat for skibe, der opererer i polare farvande.

Deltagerne vil efter kurset kunne bidrage til sikker drift af skibe, der opererer i polare farvande, overvåge og sikre overholdelse af lovgivningsmæssige krav, og anvende sikker arbejdspraksis, herunder reagere på nødsituationer.

I forhold til miljøet sikrer kurset viden om overholdelse af krav til forebyggelse af forurening og forebyggelse af miljøfarer.

 

Adgangskrav/målgruppe:

skibsførere, overstyrmænd og øvrige officerer med ansvar for navigation og operation i polare farvande.

 

Varighed:

2 dage

 

Tilmelding til kurser:

SIMAC er en del af Maritime Training of Southern Denmark (MTSD), og du kan tilmelde dig via knappen nedenfor. Er der ingen datoer planlagt, er du velkommen til at sende en forespørgsel til Training@simac.dk.

 

Tilmeld 

outdated-browser