Bliv studerende
Studiemiljø
Udvikling
Om SIMAC
Training
EN
Maritim sikkerhed og lovgivning

Farligt gods + Østersøaftalen

Formål og kursusindhold:

Gennem farligt godskurset får kursisten viden om transport af farligt gods til søs.

Modul 1: Modulet giver kursisten viden jf. IMDG-koden til at kunne håndtere farligt gods på sikker og betryggende vis under normal drift samt kunne tackle hændelser om bord, der involverer farligt gods.

Modul 2: Modulet giver kursisten de færdigheder og kompetencer jf. IMDG-koden til at kunne håndtere farligt gods på sikker og betryggende vis under normal drift samt kunne tackle hændelser om bord, der involverer farligt gods.

Modul 3: Modulet giver kursisten viden, færdigheder og kompetencer jf. Memorandum om transport af farligt gods med ro/ro-skibe i Østersøområdet (Østersøaftalen) til at kunne håndtere farligt gods på sikker og betryggende vis under normal drift. Kursisten opnår certificering jf. Østersøaftalens sektion 9.4.

 

Adgangskrav/målgruppe:

Skibsassistenter og officerer, som ønsker en indlæring i/genopfriskning af håndtering af farligt gods jf. IMDG-koden. Skibsassistenter og officerer, som ønsker at opnå certificering jf. Østersøaftalen for, at opnå kompetencer i håndtering af farligt gods om bord på ro-ro skibe jf. IMDG-, ADR- og RID-koderne.

For at opnå certificering jf. Østersøaftalens sektion 9.4 efter modul 3 er det en forudsætning, at kursisten har viden om og færdigheder i at anvende IMDG koden, hvilket kan erhverves gennem hhv. modul 1 og 2.

 

Varighed:

Kurset varer 1½ dag. 

 

Bemærkninger/noter:

Medbring tablet, PC eller lignende.

Man skal kunne beherske engelsk på brugerniveau, da materialet er på engelsk. Selve kurset afholdes på dansk. På engelsk efter forespørgsel.

SIMAC er en del af Maritime Training of Southern Denmark (MTSD), og du kan tilmelde dig via knappen nedenfor. Er der ingen datoer planlagt, er du velkommen til at sende en forespørgsel til Training@simac.dk.

 

Tilmeld 

outdated-browser